Blog de novetats

 

Recrearem la també coneguda com a Batalla del mar del Japó que va enfrontar les flotes russes i japoneses al maig de 1905 durant la guerra que va enfrontar ambdues nacions. Va ser la primera batalla naval on la radiocomunicació va tenir un paper fonamental.

Rifa solidaria

11.02.2019

Durant les jornades vendrem participacions de la rifa benèfica d'un lot de materials i jocs, i tots els beneficis recollits seran per l'associació altruista Ayudar jugando.

L'editorial ens ha lliurat copies del seu divertit Piratas al agua per la ludoteca i pel sorteig benèfic. Moltes gràcies. Sereu els pirates que demostrin al capità ser els més dignes de seguir a bord o esteu condemnats a ser berenar pel Kraken?

L'editorial HT, responsable de meravelles com el mític joc de rol Savage Worlds s'incorpora als nostres col·laboradors. Aviat us diem que estem preparant!

L'associació Alpha-Ares ens portarà al Pacífic, ja que una de les seves taules serà la del impresionant portavions insignia de la flota imperial japonesa durant la primera part de la Segona Guerra Mundial, el "AKAGI". Una impresionant maqueta a escala 1:144 de 1,8 metres "d'eslora"

Els companys de VIIII Legión ens confirmen que portaran a taula la demo de Dark Age Naval Warfare (DANWAR), un nou joc sobre batalles navals a l'era vikinga.

Estrenem la web i us anirem informant de les novetats en aquest blog i a través dels facebooks i Instagrams de la Facultat de Nàutica de Barcelona i de l'Associació No Sabem Perdre.